Siirry navigointiin
Siirry sisältöön
Kirjapino
Näin ostat kirjapinosta
Käyttäjätili
Etsi:
Haku
10,00
€
1 tuote
Valikko
Kaunokirjallisuus
Tietokirjallisuus
Harrastekirjallisuus
Sarjakuvat
Sanoma- ja aikakauslehdet
Kunniamerkit
Varia
Kauppa
Kaunokirjallisuus
Tietokirjallisuus
Harrastekirjallisuus
Sarjakuvat
Sanoma- ja aikakauslehdet
Kunniamerkit
Varia
Kauppa
Etusivu
/
Harrastekirjallisuus
/
Ruoka ja kotitalous
/
Paistiin päästyä – Kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
Näytä ostoskori
“Laihdu terveellisesti” on lisätty ostoskoriin.
Talvi Jussi
Paistiin päästyä – Kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
5,00
€
Varastossa
Paistiin päästyä - Kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista määrä
Lisää ostoskoriin
Ships From: Suomi
Myyjä :
Vaisaaren Kirja Ky
Tuotetunnus (SKU):
2e3bd0b5-98a4-4b6c-94cf-a5e7d5b899d2
Osasto:
Ruoka ja kotitalous
Lisätiedot
Toimitus
Lisätiedot
Tekijä
Talvi Jussi
Kustantaja
Kirjayhtymä
Hylly
486
Painos
1
Painovuosi
1985
Sivumäärä
211
Sidosasu
Sidottu kansipaperein
Kieli
Suomi
Kuntoluokka
K3
Identifiointinumero
723421
No shipping rates are available for this product.
Tutustu myös
Laine Katri
Keittiöstä ruokapöytään
10,00
€
Myyjä :
Pufendorf
Lisää ostoskoriin
Heljä Suuronen-Geib
Kivikautta kiloille
7,00
€
Myyjä :
Kirjavehka
Lisää ostoskoriin
Syö ja laihdu – uusi terveellinen keittiö
7,00
€
Myyjä :
Kirjavehka
Lisää ostoskoriin
Aki Wahlman
Kokki ja kokkioppilaat
9,00
€
Myyjä :
Kirjavehka
Lisää ostoskoriin
Nopeat herkut
Ostron - en kulinarisk resa i tid och rum
Tuoteosastot
Harrastekirjallisuus
Erotiikka
Harrastukset
Huumori
Käsityöt
Käytös, seurustelu, tavat
Keräilykohteet
Maa- ja metsätalous
Metsästys, kalastus
Musiikki
Pelit, ajanviete
Puutarha, huonekasvit
Raittiuskirjallisuus
Rajatieto
Ruoka ja kotitalous
Teatteri, näytelmät
Ulkofennica
Urheilu
Vanha fennica
Kartat
Kaunokirjallisuus
Sanoma- ja aikakauslehdet
Sarjakuvat
Tietokirjallisuus
Varia
Wernerin helmet
Katselet:
Paistiin päästyä – Kulttuurihistoriaa lihasta, sen tuottamisesta ja käyttämisestä, sen nauttimisen iloista
5,00
€
Lisää ostoskoriin