Tietoa meistä

Kirjapino on kahden antikvariaatin yhteinen käytettyjen kirjojen verkkokauppa. Valitsemme myyntiin hyväkuntoisia kirjoja kaunokirjalllisuuden klassikoista harvinaisiin keräilykirjoihin sekä laadukkaista tietokirjoista ajanvietekirjallisuuteen. Kaikkien lähetysten kiinteä postikulu on 1.6.2021 alkaen 5,50€

Antikvariaatti Pufendorf on hämeenlinnalainen verkkoantikvariaatti, joka jatkaa Antikvariaatti Anssi Arohongan liiketoimintaa. Valikoimamme koostuu vanhasta fennicasta uusimpiin tietokirjoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Verkkomyynnissä on noin 10 prosenttia varastossa olevista kirjoista. Otamme vastaan puuteluetteloita ja toimeksiantoja. Ostamme jatkuvasti kirjoja. Meidät tavoittaa sähköpostilla antikvariaattipufendorf(at)gmail.com ja puhelimitse (040 7354 987).

Planeetta-antikvariaatit on Helsingissä toimiva antikvariaattialan yritys. Verkkokaupan lisäksi meillä on kolme kivijalkaliikettä, Punainen Planeetta (Harjutori 12), Oranssi Planeetta (Hämeentie 95) ja Vihreä Planeetta (Toinen linja 1) . Antikvaarinen Kirjakauppa Lapponia on Planeetta-antikvariaattien erillinen keräilykirjoihin erikoistunut nettikauppa, joka toimii tällä hetkellä vain Kirjapinossa.
Verkkokaupassa on vain murto-osa valikoimastamme – mikäli et löydä etsimääsi täältä, kannattaa olla suoraan yhteydessä liikkeisiimme. Tavoitat meidät sähköpostiosoitteesta pikaluku(at)welho.com. Vastaamme yhden työpäivän kuluessa.

Löydät meidät myös Facebookista! Käy tykkäämässä ja anna palautetta palvelustamme.