Klötzke-Mörner-Paulsson

Metsästäjän uusi keittokirja – Riistan käsittelyohjeet ja parhaat reseptit

Tässä kirjassa kuvaillaan…

8,00

2 varastossa


Ships From: Suomi

Myyjä : Vaisaaren Kirja Ky Tuotetunnus (SKU): e277d251-d85a-4224-b1d7-a42e4fb21564 Osasto:

Kuvaus

Tässä kirjassa kuvaillaan riistalihan tietä jahtimetsästä katettuun pöytään. Yksityiskohtaiset ohjeet valokuvin havainnollistettuina neuvovat, kuinka ja millaisin välinein riistaeläimestä saadaan mahdollisimman korkealuokkaista lihaa ruoanlaittoa varten. Tähän kuuluu monta vaihetta saaliin kuljetuksesta, ruhon käsittelystä ja paloittelusta lihan leikkaamiseen ja säilyttämiseen.

Reseptiosiossa on noin 70 ruokaohjetta maukkaista makkaroista ja pikkupurtavista meheviin patoihin ja paisteihin. Lisäksi neuvotaan, millainen valmistustapa soveltuu parhaiten millekin riistaeläimelle, ruhonosalle tai lihanpalalle, ja mahtuupa mukaan vielä perinteiset lihan suolaus-, savustus ja ilmakuivausohjeetkin.

Lisätiedot

Tekijä

Kustantaja

Hylly

Painos

Painovuosi

Sivumäärä

Sidosasu

Kieli

Kuntoluokka

Identifiointinumero

No shipping rates are available for this product.